huidscan

Hoe is het nu écht met de conditie van mijn huid? Wat voor huid heb ik? Welk huidtype heb ik? Heeft mijn huid al zonneschade of misschien aanleg voor pigmentvlekken? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidprobleem? 

Meer info

huidverbetering

Je huid is één van jouw belangrijkste visitekaartjes. Niet zo raar dus, dat je hier veel aandacht aan besteedt. Wij helpen je graag aan een gezonde huid met een mooie glow. Er is altijd wel een behandeling die bij jou past.

Meer info

thuisproducten

Om je salonbehandelingen te ondersteunen en het optimale uit jouw huid te halen en te behouden, adviseren wij om thuis ook de producten van SPA Salonnepro in jouw huidverzorgingsroutine te gebruiken. 

Meer info

Laser Ontharen

De behandelmethode met de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de Diode laser de beste behandelresultaten geeft voor definitieve ontharing.

Meer info

Bindweefselmassage

Niet met botox of fillers, maar door je huid zelf aan te zetten tot versteviging en verjonging. Hoe? Met bindweefselmassage. Het is namelijk een prachtige en natuurlijke anti-aging behandeling.

Meer info

massage

Ben je toe aan een ontspannende massage om weer terug in balans te komen? BeautyPoint biedt massages waarbij verschillende technieken worden toegepast om de spieren te laten ontspannen.

Meer info

manicure/pedicure

Wil jij ook altijd mooie verzorgde handen of voeten? Wij bieden uitgebreide manicures en pedicures met natuurlijke producten, zodat handen en voeten intensief gevoed en verzorgd worden.

Meer info

wimpers/wenkbrauwen

In overleg zorgen wij ervoor dat uw wenkbrauwen er perfect verzorgd uit zien.

Meer info

waxen

Voor het harsen/waxen van het lichaam en het gezicht ben je bij Beautypoint aan het juiste adres! Bij het harsen/waxen worden de overtollige lichaams- en gezichtsharen helemaal verwijderd. 

Meer info

permanente makeup

Permanente make-up-up (PMU) is een cosmetische tatoeage. Met een heel fijn naaldje wordt er pigment vlak onder het huidoppervlak ingebracht.

Meer info