Bindweefselmassage

Niet met botox of fillers, maar door je huid zelf aan te zetten tot versteviging en verjonging. Hoe? Met bindweefselmassage. Bindweefselmassage is namelijk een prachtige en natuurlijke anti-aging behandeling die je huidconditie verbetert! Je huid wordt strakker en steviger en krijgt ook nog eens een gezonde glow.

Wat is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een intensieve huid verbeterende massage van je gezicht, hals en decolleté. Met een bindweefselmassage wordt je dieper liggende huidlaag (je bindweefsel) intensief gemasseerd en activeren we de doorbloeding van je huid. Je bindweefsel wordt als het ware losgekneed.

Je huid heeft voedingsstoffen nodig haalt deze uit je bloed. Daarom is het belangrijk om een goede huiddoorbloeding te hebben. Is je doorbloeding niet goed, dan kun je last hebben van blokkades en worden je afvalstoffen minder goed afgevoerd. Dit kan ervoor zorgen dat je huid sneller verouderd en dat je eerder rimpels krijgt. Door bindweefselmassage maken wij de onderhuidse verklevingen los en krijg je een betere doorbloeding.

Ook worden door bindweefelmassage je fibroblasten aangezet tot meer productie van collageen en elastine . Hierdoor kan je huid weer verstevigen en verjongen. Je huid gaat er weer stralender en frisser uitzien.

Is bindweefselmassage iets voor mij?

Bindweefselmassage is geschikt voor bijna iedereen die preventief op anti-aging wil werken. Het is geschikt voor bijna alle huiden en huidtypes. Bindweefselmassage heeft veel voordelen. Je kunt het inzetten bij:

  • Beginnende huidveroudering, kraaienpootjes en rimpeltjes
  • Achteruitgang van je huidconditie en de functie van je huidweefsel
  • Een verslapte huid
  • Een rokershuid
  • Een slecht doorbloede huid

Tarieven

Bindweefselmassage gelaat €40,00
40 minuten

Bindweefselmassage facial €70,00
65 minuten

Je bent van harte welkom!

Ben je benieuwd of een bindweefselmassage ook voor jou geschikt is of heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We nemen graag uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!