Permanente Makeup

Permanente make-up-up (PMU) is een cosmetische tatoeage. Met een heel fijn naaldje wordt er pigment vlak onder het huidoppervlak ingebracht. Het grote voordeel van PMU is dat u er altijd goed uitziet en er niets voor hoeft te doen of te laten!

Bij de eerste behandeling vult u een gezondheidsverklaring in om vervolgens veilig aan de behandeling te kunnen beginnen. Er wordt besproken wat u precies wilt en wat uw verwachtingen zijn. Daarna wordt de vorm getekend wanneer dit nodig is en met uw goedkeuring volgt het pigmenteren. Na het pigmenteren is de huid altijd een stuk donkerder dan de uiteindelijke kleur. Na 4 tot 5 dagen zult u zien dat de kleur ongeveer 60% lichter kan zijn. De tweede behandeling volgt na 6 tot 8 weken waarin de vorm en kleur wordt bijgewerkt.

De aangebrachte PMU blijft ongeveer 2 tot 5 jaar goed. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype en leefstijl. Op het moment dat u de neiging heeft om bij te gaan tekenen is het tijd om uw PMU op te frisse . Het beste is om dit om de 12 tot 18 maanden te doen.

Tarieven inclusief een nabehandeling

Wenkbrauwen

Poeder €345,-

Omre €345,-

Hairstrokes €345,-

Combinatie €375,-

Microblading €275,-

Eyeliners

Infralash (fijn lijntje in de wimperrand)
Boven of onder €180,-

Eyeliner boven €225,-

Eyeliner onder €180,-

Eyeliner boven en onder €349,-

Shading (oogschaduw look) €295,-

Twee kleurige liner boven €350,-

Lippen

Lipcontour/ombre €395,-

Aquarel €395,-

Full lips €425,-

Overig

Touch-up binnen 18 maanden en bij ons gezet €115,-

Touch-up nieuwe klant €145,-

Correctie kleur en/of vorm. In overleg

Lichter maken of verwijderen PMU. In overleg

Wij zijn GGD gekeurd en werken hygiënisch. Alleen met veilige pigmenten en met de beste apparatuur. U bent bij ons in veilige handen.

Heeft u twijfels of vragen?

Aarzel dan niet om informatie te vragen of boek een gratis intake! Voor meer informatie kunt u bellen, appen naar 06-38429530 of mailen naar info@icontour.nl (www.icontour.nl) Alle intakes en behandelingen zijn op afspraak