Harsen en waxen

Voor het harsen/waxen van het lichaam en het gezicht ben je bij Beautypoint aan het juiste adres! Bij het harsen/waxen worden de overtollige lichaams- en gezichtsharen helemaal verwijderd. Na het harsen/waxen duurt het gemiddeld 6 weken voordat het haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Door het regelmatig WAXEN (niet meer scheren tussendoor) wordt het haar zachter en minder en blijft het langer weg. Voor het WAXEN maken wij gebruik van de producten van Lycon, de marktleider op het gebied waxing!

Tips voor het harsen of waxen

  • Laat je haar groeien, je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.
  • Scrub je huid een paar dagen voor het harsen voor een optimaal resultaat.
  • Zorg er voor dat je huid helemaal schoon is bij de start van de behandeling.
  • In sommige situaties raden wij het af om te harsen. Sommige huidaandoeningen, medicijnen en cosmetica maken je huid gevoeliger of dunner.

Tips na het harsen of waxen

  • 24 tot 48 uur na de behandeling: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank.
  • Na 3 dagen mag je de huid weer gaan scrubben.
  • Bij je eerste behandeling is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Deze kleur hoort binnen 24 uur te verdwijnen.

Tarieven

Bovenlip of kin €10,00

Bovenlip en kin €19,50

Kin en hals €19,50

Onderbenen of deel rug €35,00

Onderarmen €25,00

Hele armen €35,00

Oksels €19,95

Bikinilijn €25,00

Gelaat €25,00

Ben je benieuwd geworden naar een van hars/wax behandelingen?

Of heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We nemen graag uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!