Facial Treatment

Elke huid is uniek, daarom passen wij tijdens de behandeling de producten aan die de huid op dat moment nodig heeft.

Meer info

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.
Meer info

Fruitzuurpeeling

Een intensieve peeling voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie
Meer info

Thuisproducten

Om je salonbehandelingen te ondersteunen en het optimale uit jouw huid te halen en te behouden, adviseren wij om thuis ook de producten van SPA Salonnepro in jouw huidverzorgingsroutine te gebruiken. SPA Salonnepro heeft verschillende producten en lijnen voor verschillende huidtypes. Zo zijn er altijd producten die voor jouw huid en huidbehoefte het meest geschikt zijn!

Tijdens jouw behandeling maken we gebruik van producten die op dat moment voor jouw huid het meest geschikt zijn. Tijdens vervolgbehandelingen in de salon kan het zijn dat we deze producten bijsturen als dat nodig is. Jouw huid heeft immers in de zomermaanden vaak andere behoeften dan in de wintermaanden.

Salonnepro

SPA SalonnePro is een relatief jong Nederlands merk, maar ze hebben een duidelijke visie voor ogen die past bij de groeiende vraag naar betaalbare hoogwaardige natuurlijke (biologische) huidverzorgingsproducten.

Met de producten en behandeling van SPA SalonnePro kunt u op een veilige wijze een mooi resultaat behalen. Ze volgen de laatste trends en ontwikkelen ieder jaar nieuwe producten en behandelingen.

De producten zitten vol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera.

Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van de huid. Zelfs de meeste gevoelige huid wordt er blij van.

Parabeen vrij | Sulfaat vrij | Siliconen vrij | Dierproef vrij

Je bent van harte welkom

Ben jij ook benieuwd welke SPA Salonnepro Facial voor jouw huid het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden die bij jouw huid passen. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. graag tot ziens in de salon!