Team

Elk van onze schoonheidsspecialistes beschikt over specialisaties en regelmatig houden wij onze kennis up-to-date door professionele trainingen en oefenmomenten in de salon. Zo blijven we scherp en leren we van elkaar.

Mylène

Na mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste ben ik werkzaam geweest bij een Wellness centre en een schoonheidssalon. Na een aantal jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Zo kwam ik bij BeautyPoint terecht. Hier ben ik 3 jaar werkzaam en heb deze prachtige salon dit jaar (2023) mogen overnemen.

Bij mij kun je terecht voor onder andere huidverbeterende behandelingen, ontspannings behandelingen, verzorging van de handen/voeten, laser ontharing en nog veel meer!

Mensen nog mooier en blij maken doormiddel van persoonlijke aandacht en het juiste advies is mijn passie. Ik vind het belangrijk de wens van de klant te achterhalen en te streven naar perfect resultaat.

Marit

Ik heb afgelopen jaar stage mogen lopen bij BeautyPoint en heb hier veel ervaring op gedaan! in mei ben ik officieel allround schoonheidsspecialiste en mag ik bij BeautyPoint aan het werk! 
 
Ik vind het erg leuk om met mensen te werken, wensen te achterhalen en deze ook te bereiken!
 
Ik geef behandelingen zoals: gezicht- en lichaamsbehandelingen, manicure en pedicure, laserbehandelingen en nog veel meer. Ik kijk er naar uit om jullie snel in de salon te zien!

Anja

Ik ben Anja de Permanente Make-Up (PMU) specialiste bij BeautyPoint. Ik zet wenkbrauwen, eyeliners (onder en boven) en lippen. Rond 2010 werd ik schoonheidsspecialiste en inmiddels ben ik behoorlijk ervaren. In 2014 ben ik de opleiding voor PMU gaan doen en sindsdien heb ik, en doe ik nog steeds, regelmatig Masterclasses om nieuwe technieken aan te leren en up-to-date te blijven. Sinds 2017 heb ik mijn eigen salon “I Contour Beauty” in Amsterdam. Hetzelfde jaar ben ik bij BeautyPoint terechtgekomen omdat ik het stokje van een toenmalige collega heb overgenomen en omdat ik uit Groningen kom! Waarom ik doe wat ik doe? Liefde voor het vak en mensen blij maken door ze mooier te maken dan ze al zijn… Ennn daar heb ik nog steeds geen minuut spijt van gehad! 
 
Mocht je eraan denken om permanente make-up te laten zetten en twijfel je nog? Of heb je veel vragen? Boek dan eens een gratis intake, dan probeer ik al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.