Manicure en pedicure

Wil jij ook altijd mooie verzorgde handen of voeten?

Wij bieden uitgebreide manicures en pedicures met de natuurlijke verzorgingsproducten, zodat handen en voeten intensief gevoed en verzorgd worden.

Manicure

Een manicure is een complete verzorging van de handen. Zo worden de nagels in gewenste vorm gevijld, de nagelriemen behandeld en wordt de nagelplaat weer mooi gepolijst. Tot slot voorzien wij de handen van een heerlijke verzorging.

Pedicure

Een pedicure is een complete verzorging van de voeten. Zo worden nagelriemen behandeld, nagels geknipt en gevijld en wordt de nagelplaat gepolijst. Tijdens een pedicure wordt eelt weggehaald en gevijld, zodat de voeten weer heerlijk zacht aanvoelen.

BIAB – Builder in a Bottle – is een buildergel van The Gelbottle

Dit product is een verstevigende en verzorgende gel, die speciaal ontwikkeld is voor mensen met zwakke en/of beschadigde nagels. Na enkele BIAB Treatments zul je merken dat je nagels sterker en gezonder worden.

Ook voor nagelbijters is dit product een uitkomst. Door met een BIAB traject te starten, kun je binnen enkele behandelingen een groter nagelbed krijgen en je nagels lang en sterk laten groeien.

De BIAB wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Doordat we bij een BIAB Treatment een kleine bolling op je nagel maken, en zo de nagel opbouwen, creëren we een hele egale en natuurlijke look. Een BIAB Treatment oogt niet alleen heel verzorgd, het voelt licht op je nagels en is toch sterk en flexibel.

Ook is het mogelijk om BIAB als basis te gebruiken onder de gelpolish, dit geeft je nagels extra versteviging. Vraag tijdens je afspraak naar de mogelijkheden.

Prijzen manicure en pedicure

Manicures en pedicures kunnen uitgebreid worden met gellak. Gellak blijft tot 3 weken op de handnagels en tot 6 weken op de teennagels. Gellak is een semi-permanente lak en wordt aangebracht als een normale nagellak. Je bent met gellak verzekerd van onbeschadigde teennagels voor 4 weken lang!

Tarieven

Gellak
Manicure​​​​​ € 25,-
Een complete verzorging voor de handen en nagels. We vijlen de nagels in de gewenste vorm, behandelen de nagelriemen en polijsten je nagelbed. Een manicure is de perfecte manier om je nagels in topconditie te krijgen voor zowel mannen als vrouwen!

Gellak manicure ​​ ​€ 35,-
Geniet wekenlang van mooi gelakte nagels in elke gewenste kleur.

Gellak + Nail Art Minimalistisch ​​€ 45,-
Een gellak manicure met minimalistische nail art. Kies voor stippen, strepen, hartjes, folie, chrome of ga voor wat uitgebreidere nail art op twee nagels. De behandeling is incl. manicure.

Gellak + Nail Art Regular ​​€ 60,-
Een gellak manicure met nail art op elke nagel. Kies bijvoorbeeld voor swirls, een fade, vlammen, smileys, bloemen of french tips. De behandeling is incl. manicure.

Gellak + Nail Art Advanced​​​€ 75,-
Een gellak manicure met uitgebreide nail art: hoe gekker hoe beter! Met deze behandeling combineer je meerdere nail art technieken. De behandeling is incl. manicure.

+ Versteviging ​€ 10,-
Een verstevigende BIAB basis om je nagels extra te beschermen. Altijd in combinatie met een gellak behandeling.

+ Verwijderen oude gellak ​€ 7,-
Heb je nog gellak op? Boek deze behandeling samen met je andere behandeling.
*We verwijderen geen hardgel of acrylnagels.

+ Verwijderen oude gellak – andere salon ​€ 10,-
Heb je nog gellak van een andere salon op? Boek deze behandeling samen met je andere behandeling.
*We verwijderen geen hardgel of acrylnagels.

Gellak alleen verwijderen ​€ 20,-
Kies deze behandeling om je gellak te verwijderen en geen nieuwe gellak wilt. De behandeling is incl. manicure.
*We verwijderen geen hardgel of acrylnagels.

BIAB Treatment

Speciaal voor dunne of beschadigde nagels, nagelbijters of mensen die dromen van lange, gezonde nagels bieden wij BIAB Treatments aan.

BIAB Naturel ​​​​€ 50,-
BIAB Treatment in één van de natuurlijke BIAB tinten. De behandeling is incl. manicure.

BIAB + Gellak ​​€ 60,-
BIAB Treatment met een gellak kleur naar keuze. De behandeling is incl. manicure.

BIAB + Nail Art Minimalistisch ​€ 65,-
BIAB Treatment met minimalistische nail art. Kies voor stippen, strepen, hartjes, folie, chrome of ga voor wat uitgebreidere nail art op twee nagels. De behandeling is incl. manicure.

BIAB + Nail Art Regular ​​€ 80,-
BIAB Treatment met nail art op elke nagel. Kies bijvoorbeeld voor swirls, een fade, vlammen, smileys, bloemen of french tips. De behandeling is incl. manicure.

BIAB + Nail Art Advanced ​​​€ 95,-
BIAB Treatment met uitgebreide nail art: hoe gekker hoe beter! Met deze behandeling combineer je meerdere nail art technieken. De behandeling is incl. manicure.

+ Verwijderen oude BIAB ​​​€ 10,-
Heb je nog een BIAB Treatment op? Boek deze behandeling samen met je andere behandeling.
*We verwijderen geen hardgel of acrylnagels.

+ Verwijderen oude BIAB – andere salon​ € 15,-
Heb je nog een BIAB Treatment van een andere salon op? Boek deze behandeling samen met je andere behandeling.
*We verwijderen geen hardgel of acrylnagels.

BIAB alleen verwijderen ​​​€ 25,-
Kies deze behandeling om je BIAB Treatment te verwijderen en geen nieuwe behandeling wilt. De behandeling is incl. manicure.
*We verwijderen geen hardgel of acrylnagels.

Pedicure

Cosmetische pedicure €38,00
 
Cosmetische pedicure met shellac €43,00
 
Shellac verwijderen en verzorgen nagels €15,00
 
Shellac teennagels verwijderen + cosmetische pedicure + nieuwe shellac €46,00
 
Uitgebreide voetmassage €10,00 

Je bent van harte welkom!

Ben je benieuwd geworden naar de manicure of de pedicure? Heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We nemen graag uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!