Manicure en pedicure

Wil jij ook altijd mooie verzorgde handen of voeten?

Wij bieden uitgebreide manicures en pedicures met de natuurlijke verzorgingsproducten, zodat handen en voeten intensief gevoed en verzorgd worden.

Manicure

Een manicure is een complete verzorging van de handen. Zo worden de nagels in gewenste vorm gevijld, de nagelriemen behandeld en wordt de nagelplaat weer mooi gepolijst. Tot slot voorzien wij de handen van een heerlijke verzorging.

Pedicure

Een pedicure is een complete verzorging van de voeten. Zo worden nagelriemen behandeld, nagels geknipt en gevijld en wordt de nagelplaat gepolijst. Tijdens een pedicure wordt eelt weggehaald en gevijld, zodat de voeten weer heerlijk zacht aanvoelen.

Prijzen manicure en pedicure

Manicures en pedicures kunnen uitgebreid worden met gellak. Gellak blijft tot 3 weken op de handnagels en tot 6 weken op de teennagels. Gellak is een semi-permanente lak en wordt aangebracht als een normale nagellak. Je bent met gellak verzekerd van onbeschadigde teennagels voor 4 weken lang!

BASIS MANICURE BEHANDELING
€28
MANICURE + CND SHELLAC
€43
CND SHELLAC VERWIJDEREN, MINI MANICURE EN NIEUWE ZETTEN
€49
CND SHELLAC VERWIJDEREN EN NAGELS VERZORGEN
€20,50
COSMETISCHE PEDICURE
€38
COSMETISCHE PEDICURE MET SHELLAC
€43
SHELLAC VERWIJDEREN EN VERZORGEN NAGELS
€15
SHELLAC TEENNAGELS VERWIJDEREN + COSMETISCHE PEDICURE + NIEUWE SHELLAC
€46
UITGEBREIDE VOETMASSAGE
€10

Je bent van harte welkom!

Ben je benieuwd geworden naar de manicure of de pedicure? Heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We nemen graag uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook!