Fruitzuurpeeling

Een intensieve peeling voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie

Wat is een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende peelings gewerkt kan worden om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peelings lost de “kit” substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag te voorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller. Een fruitzuurpeeling werkt in de bovenste huidlagen.
 

Behandeling in kuurverband

De fruitzuurbehandeling kan eenmalig toegepast worden in de huid een boost te geven. Wanneer u de huid intensief wil behandelen, raden wij een kuur van meerdere behandelingen aan.

Er zijn verschillende fruitzuurpeelings

Glycolic Acid peel: Deze peeling werkt op hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging en andere huidverkleuringen.
Salicylic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor de onzuivere huid. De huid die veel last heeft van verstopte poriën, gerstekorrels en puistjes.
Lactic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen met een vochtarme huid, lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken) en een huid die dof en vaal is. Dit is een echte GLOW PEEL!
Sensitive peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen die een gevoelige huid hebben, een dunnere huid, een huid met couperose en lichte hyperpigmentatie. (pigmentvlekken)

Belangrijk om te weten

Het is na een fruitzuurpeeling erg belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de schadelijke UV stralen. Deze behandeling mag ook niet in de zomermaanden uitgevoerd worden. In de overige maanden moet er tijdens een kuur dagelijks gesmeerd worden met een product met een minimale SPF 30. 

Resultaten

Tarieven

Fruitzuurpeeling €70,00

Je bent van harte welkom

Ben jij ook benieuwd welke SPA Salonnepro Facial voor jouw huid het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden die bij jouw huid passen. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. graag tot ziens in de salon!