Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met glycolzuur (uit suikerriet) of salicylzuur (uit wilgenbast) een peeling uitgevoerd wordt. De ‘lijm’ tussen dode huidcellen wordt verwerkt, waardoor zij los komen en verwijderd worden.

Fruitzuurpeeling
€70

Wanneer kies je voor een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling wordt vaak gedaan bij huidproblemen die zich oppervlakkig in de huid bevinden. Dit kan o.a zijn:
  • Grove poriën
  • Hyperpigmentatie (pigmentvlekjes)
  • Overmatig talg aanmaak
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Acne huidbeeld
  • Comedonen en Milia.
Fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met glycolzuur (uit suikerriet) of salicylzuur (uit wilgenbast) een peeling uitgevoerd wordt. De ‘lijm’ tussen dode huidcellen wordt verwerkt, waardoor zij los komen en verwijdert worden.
 
 
Collageen
Fruitzuurpeelings worden vaak ingezet als all-round anti-aging behandeling. Fruitzuur stimuleert de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen.
Gladde huid
Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de huid gladder en minder dof. Hierdoor is deze behandeling een aanrader bij een verhoornde, stevige huid. De huid wordt soepeler en stralender.
Hyperpigmentatie
De behandeling werk verhelderend op bepaalde soorten hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie als gevolg van zonneschade en melasma worden lichter en minder scherp afgetekend.
Puistjes
Voor het behandelen van (actieve) puistjes en mee-eters gebruiken we salicylzuur. Salicylzuur lost talgverstoppingen in de poriën op en helpt bij een rustiger huidbeeld met minder puistjes. Daarnaast werkt salicylzuur bij het verminderen van donkere verkleuringen die ontstaan na puistjes.
Behandeling in kuurverband
De fruitzuurbehandeling kan eenmalig toegepast worden in de huid een boost te geven. Wanneer u de huid intensief wil behandelen, raden wij een kuur van meerdere behandelingen aan.

Er zijn verschillende fruitzuurpeelings

♥️ Glycolic Acid peel: Deze peeling werkt op hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging en andere huidverkleuringen.
♥️ Salicylic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor de onzuivere huid. De huid die veel last heeft van verstopte poriën, gerstekorrels en puistjes.
♥️ Lactic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen met een vochtarme huid, lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken) en een huid die dof en vaal is. Dit is een echte GLOW PEEL!
♥️ Sensitive peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen die een gevoelige huid hebben, een dunnere huid, een huid met couperose en lichte hyperpigmentatie. (pigmentvlekken)

Je bent van harte welkom

Ben jij ook benieuwd welke SPA Salonnepro Facial voor jouw huid het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden die bij jouw huid passen. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. graag tot ziens in de salon!